default-logo
Bosanski, hrvatski, srpski jezik i književnost
Šef odsjeka: doc.dr Bajramović Muris

Obavijesti

Mr sc. Naida Osmanbegović javno će braniti doktorsku disertaciju “Kulturalno-poetički modeli u suvremenoj poeziji Bosne i Hercegovine”

Javna odbrana doktorske disertacije održaće se dana 29.01.2018. godine s početkom u 12,00 sati u prostorijama Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici.
Pročitajte više →

Emina Salibašić će javno braniti magistarski rad pod naslovom “Elementi folkloristike u proznom opusu Zilhada Ključanina”

Javna odbrana magistarskog rada održaće se 28.12.2017. godine u 12 sati u metodičkom kabinetu Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici.
Pročitajte više →

Rezultati I parcijalnog ispita iz Didaktike (23.11.2017)

Filozofski fakultet Odsjek za b/h/s jezik i književnost Rezultati 1 parcijalnog ispita iz Didaktike (23.11.2017) Rb. Prezime i ime Bodovi     1. Efendić Merjema 23     2. Ibrahimspahić Nudžejma 9,5     3. Joldić Elvira 26,5     4. Maši...
Pročitajte više →

Stipendije Vlade Francuske

Želite li svoje studiranje nastaviti u Francuskoj, 4. zemlji u svijetu po broju stranih studenata? Da li ste znali da je strani studenti u Francuskoj imaju jednaka prava kao i Francuski studenti? Da li znate koje stipendije su vam na raspolaganju? Ambasada Francuske u BiH...
Pročitajte više →