skip to Main Content
Dan Otvorenih Vrata Univerziteta

Dan otvorenih vrata univerziteta

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da će tradicionalni “Dan otvorenih vrata Univerziteta u Zenici” biti organizovan 28. aprila 2016.godine (četvrtak) u vremenu od 10 h do 15 h. Osnovna ideja i svrha organizovanja “Dana otvorenih vrata Univerziteta u Zenici” je da pomognemo maturantima pri odabiru adekvatnog studija, uz promociju mogućnosti studiranja, te predstavljanje Fakulteta i studijskih programa na Univerzitetu u Zenici. Ova manifestacija će biti održana u Sali br 1. i auli Ekonomskog i Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici ( ul. Fakultetska br.3), gdje će biti postavljeni štandovi sa promotivnim materijalima svih Fakulteta i Unije studenata.

Program Dana otvorenih vrata počinje u 10 h, a u 10:30 planirano je obraćanje rukovodstva Univerziteta u Zenici (Sala br. 1. Ekonomskog i Pravnog fakulteta) u trajanju od 45 minuta. Tom prilikom će rukovodstvo Univerziteta u Zenici poželjeti maturantima uspješan završetak srednješkolskog obrazovanja i zaželjeti dobrodošlicu na univerzitetski studij. Maturanti će imati priliku da čuju bitne infomacije o Fakultetima i Univerzitetu u Zenici. Osim razgledanja promotivnih materijala na štandovima i razgovora sa nastavnicima, saradnicima i studentima Univerziteta u Zenici, planirano je da srednjoškolci u grupama i po vlastitim željama (uz organizovanu pratnju) posjete i druge fakultete Univerziteta u Zenici.

Biće nam izuzetno zadovoljstvo da maturanti i profesori svih srednjih škola učestvuju u ovoj manifestaciji. U tom smislu se nadamo da ćete, u okviru Vaših nadležnosti i ovlaštenja, pružiti punu podršku i pomoć u održavanju i uspjehu ove manifestacije. Zbog toga Vas molimo, da u navedenom terminu, i u skladu sa programom manifestacije, omogućite dolazak maturanata i njihovih profesora na ovu manifestaciju.

Uz iskrenu zahvalnost na očekivanom razumijevanju za ovu manifestaciju želimo Vam mnogo uspjeha u daljem radu.

wp_20160505_11_14_57_pro wp_20160505_10_14_35_pro wp_20160505_10_43_33_pro

Print Friendly, PDF & Email
Back To Top